احتمالا اگر کمی علاقهمند به موسیقی رپ فارسی باشید، از حواشی آن هم کم و بیش مطلع خواهید شد. یکی از این حواشی اخیر، درگیری و اختلاف خوانندههای نسل اول رپ فارس با نسلهای دیگر است، مخصوصا نسل چهارم. و البته بالعکس.
با توجه به این نسلبندی در رپ فارسی، اگر بخواهیم اکوسیستم استارتاپی ایران را نسلبندی کنیم، آرمین رنجبر عزیز یکی از نسل یکیهای اکوسیستم استارتاپی ایران محسوب میشود که برعکس بسیاری از هم نسلهایش، بیشلوغبازی و جلب توجه، در حال کار و فعالیت اثربخش است.
اولین ارتباط من و آرمین عزیز در برگزاری نشست خبری زرینپلاس شکل گرفت. بعد از آن فرصت کافی برای عمق بخشیدن به این ارتباط ایجاد نشد و چندین مرتبه کوتاه در کارهای مختلف همکاری داشتیم.
گپ و گفت ۲۰ دقیقهای با آرمین عزیز در روزی که برای انجام لایو اینستاگرام با مصطفی امیری به دفتر زرینپلاس رفته بودم، من را با صندوقچه خاطرات و تاریخچه اکوسیستم استارتاپی ایران یعنی آرمین رنجبر بیشتر و بیشتر آشنا کرد.
شبکه تبلیغات اینتورک احتمالا برای خیلیها آشنا باشد. اینتورک جز اولین استارتاپهای ایران بود. مانند زرینپال، دیجیکالا و دیگر سرویسها و پلتفرمهای آنلاین که در آن زمان شروع به کار کردند. اینتورک را آرمین رنجبر و شایان شلیله و پویا رجامند و چند نفر دیگر راهاندازی کردند و تبدیل شد به یکی از استارتاپهای مهم ایران که دفتر جدید و دومشان در پارک فناروی پردیس، آرزوی همه برای کار کردن در آنجا بود.
نکته جالبی که آرمین گفت این بود که در کدنویسیهای ابتدایی پلتفرم اینتورک، مصطفی امیری هم دستی بر آتش داشته و همراهشان بوده است.
بعدتر آرمین رنجبر و پویا رجامند عزیز شبکه تبلیغات کلیکیاب را راهاندازی کردند و به همراه اینتورک بازیگران اصلی تبلیغات آنلاین بودند. به عبارتی اینتورک و کلیکیاب، یکتانت آن زمان بودند.
خاطرم است که آن زمان با هیجانی وصفناپذیر در اینتورک ثبتنام کردم و در وبلاگهایم فضای تبلیغات بنری اینتورک را قرار میدادم تا به ازای هر کلیک روی بنرها، درآمدی داشته باشم.
در این گفتگو من و آرمین از اسامی زیادی نام برده شد که دوستان مشترک ما هستند و در آن سالها در اینتورک کارمند بودند و حالا هر کدامشان در جایی و در کسبوکار خودشان در حال کار هستند.
در ادامه این گفتگو من، آرمین، پویا رجامند و حمید دربندسری دارت بازی کردیم که خب البته من آخر شدم :))
